VISUAL MENU HOSPICTURE

Visual menu is het nieuwe onderdeel van Hospicture en is bedoeld om voor de gast de gerechten van het restaurant zo duidelijk mogelijk te maken. Door de visuele menukaart aan de gast te presenteren, weet de gast wat voor gerechten jou restaurant serveert.

VISUAL MENU

Visual menu is het nieuwe onderdeel van Hospicture en is bedoeld om voor de gast de gerechten van het restaurant zo duidelijk mogelijk te maken. 

Door de visuele menukaart aan de gast te presenteren, weet de gast wat voor gerechten jou restaurant serveert. Dit wordt gepresenteerd op bijvoorbeeld de menukaarten of op de tafels in en om het restaurant.

VISUAL MENU

Vanuit het portaal wordt een QR-code gegenereerd en deze worden bedrukt op de displays van Visual Menu.
Het gebruikt van het portaal is gratis, geen abonnementen of andere verplichte kosten. Enkel de aanschaf van de displays.

Wel is het mogelijk om ook de gerechten makkelijk op onze app te presenteren waardoor de vindbaarheid vergroot wordt, deze worden op onze app Hospicture gepresenteerd.

De Hospicture APP

Hospicture verbindt horeca ondernemers en gasten op een innovatieve manier. Foto’s zijn tegenwoordig essentieel voor sociale media en restaurants doen hier ook steeds meer aan. Hospicture vergroot de vindbaarheid van restaurants door de restaurant pagina in de app en zorgt voor een online visitekaartje. 

Ondernemers leveren foto’s van hun gerechten aan, die ze zelf kunnen maken met een instructievideo of door een vertrouwde fotograaf. 

Ze kunnen zelf het account opstellen met foto’s van gerechten, restaurantinformatie en openingstijden, met hulp van een kleine uitleg.

Hospicture

Als ondernemer levert u foto’s aan van de gerechten van uw restaurant. Deze foto’s kunt u maken met behulp van onze instructie video die u krijgt meegestuurd bij de inschrijving. Mocht u liever dit werk uit handen geven, hebben wij een vertrouwde foto graaf die de foto’s van uw gerechten kan maken. Vervolgens stelt de ondernemer zelf het account op, net als op een social-media platform. Denk aan de foto’s van de gerechten, het soort restaurant, openingstijden en de restaurant pagina. Ook hierin krijgt u een kleine uitleg hoe dit het beste te doen.
Wil je graag uitbreiden naar onze app? Dit kost slechts €10.- ex. BTW per maand.

Ontdek de restaurants

DOWNLOAD de app vandaag

GOOGLE PLAY

App Store