OVer ons

Wie zijn wij?

Tigo

Tigo

Founder

Marnix

Marnix

Founder

Wat is begonnen als een school opdracht, begon al vrij snel serieuze vormen aan te nemen. Wij zijn Tigo Bron en Marnix Vermeij en wij zijn samen het avontuur begonnen van Hospicture.

Door onze passie en ervaring voor de horeca wilde wij beiden iets hierin iets opzetten, maar wisten nog niet precies wat.
Wij kennen elkaar van de opleiding tot Horeca Ondernemer op het ROC Mondriaan, waar wij hebben mogen proeven van het ondernemen. Hierin mochten wij o.a. 2 weken lang een pop-up restaurant draaien, dit was een groot succes en merkte hierin al gauw dat onze samenwerking soepel verliep.

Door de opleiding ondernemen aan de Hogeschool van Rotterdam hebben wij veel mee gekregen over het ondernemen. Hierin wilden wij ook daadwerkelijk iets gaan opzetten.

Door naar probleemstellingen te kijken waar wij moeite mee hebben zijn wij tot dit idee gekomen, wij hebben ook gemerkt dat je je kwaliteiten moet blijven gebruiken en door moet blijven gaan bij tegenslagen. Dit hebben wij ook zeker vaak genoeg meegemaakt maar heeft de app toch gebracht tot wat deze nu is.

Hospicture staat voor ‘’Hospitality en ‘’Picture’’ oftewel: gastvrijheid in een foto. Tegenwoordig wordt alles gevisualiseerd, hier hebben wij gebruik van gemaakt in de app.
De zoektocht naar het vinden van een restaurant maken wij visueel, door op de Feed foto’s van gerechten te plaatsen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de gebruiker dit op een leuke maar ook effectieve manier ervaart.
Wij zijn er voor de Bourgondiër tot levensgenieter, Hospicture zorgt ervoor dat jij het restaurant vindt waar jij naar opzoek bent.