Tigo Bron en Marnix Vermeij begonnen hun reis met Hospicture als een schoolopdracht, maar het idee begon al snel serieuze vormen aan te nemen. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens hun opleiding tot Horeca Ondernemer op het ROC Mondriaan, waar ze de kans kregen om twee weken lang een pop-up restaurant te runnen. Het was een groot succes en ze merkten al snel dat hun samenwerking soepel verliep.

Als ondernemers in spé wilden Tigo en Marnix graag hun passie en ervaring voor de horeca gebruiken om iets op te zetten. Hun opleiding aan de Hogeschool van Rotterdam gaf hen veel inzicht in het ondernemerschap, en ze wilden dat in de praktijk brengen.

Door te kijken naar de problemen waarmee ze zelf te maken hadden bij het vinden van restaurants, kwamen ze op het idee voor Hospicture. Tegenwoordig wordt alles gevisualiseerd en dat hebben ze gebruikt in hun app. Op de Feed van de app plaatsen ze foto’s van gerechten om de zoektocht naar het vinden van een restaurant visueel te maken. Hierdoor zorgen ze ervoor dat gebruikers een leuke en effectieve ervaring hebben bij het vinden van hun ideale restaurant.
Hospicture staat voor gastvrijheid in een foto, waarbij ze er zijn voor iedereen van Bourgondiër tot levensgenieter. Hun app helpt gebruikers bij het vinden van het restaurant waar ze naar op zoek zijn. Door tegenslagen heen hebben Tigo en Marnix geleerd dat het belangrijk is om je kwaliteiten te blijven gebruiken en door te blijven gaan, en dat heeft de app gebracht tot wat het nu is.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?